Dilemmad, deliirium ja 77 LATi.

"Nii, kes teab mis on asimuut?"

Tuesday, September 18, 2007

Squirrel butts don't glow

Alustan oma rantimist filmiteemal. Vaatasime pühapäeval (minu puhul) uuesti Terry Gilliami Tidelandi. Ja minule jääb absoluutselt arusaamatuks, kuidas on võimalik, et see film ei võitnud Oscarit (TM). Täiesti absurdseks aga muudab elu selles galaktikas fakt, et Tidelandi isegi mitte ei nomineeritud!
Olgu, põhimõtteliselt on tõsi, et see film on väga häiriv, selle poolest ka võibolla suurematest osadest kategooriatest puudumine, kuid peaosatäitja Jodelle Ferland näitles selles ühes filmis paremini (ja rohkem) kui näiteks Julia Roberts terve oma karjääri jooksul. Ning 2006 aasta naispeaosatäitja Oscari võitis Reese Witherspoon rolli eest "Walk the Line'is", mis tegelikult oli ikka üpriski mitte midagi ütlev film. Moodus raha kokku ajada mehe arvelt, kes ei tahtnud, et temast ta elu ajal filmi tehtaks. Ja Reese'i näitlemine selles filmis oli küll ta karjääri parim, kuid mitte midagi nii erilist, kui me näeme tol momendil 11 (sic!) aastaselt Jodelle'ilt.
Mhmhm. Eks keskmise kinokülastaja jaoks on see film arvatavasti lihtsalt liig. Elu veereb ikka oma rada.

Vahel tuleb keel hammaste taga hoida, vahel mitte. Aga ka siis, kui jutt lahti lasta, siis tuleb enne oma sõnade võimaliku tulemuseüle järele mõelda. Muidu võib tekkida hämmastav võimalus end päris pikalt sitasti tunda.

PS. Järgi mõeldes olen ma põhimõtteliselt nõus ka tsirkuses töötama tulevikus. Aga ainult siis, kui suuremosa tsirkuse ülejäänud töötajatest on pedofiilid. Sest siis ei tooks vanemad oma lapsi sinna. Rahulik elu.

PPS. Alternatiivina loon eraarmee tapjamadudest ning Eriti Terava Mõistusega (TM) raamatupidajatest. Ning siis võtan üle või toodangu Eestis. Ja saan rahvuskangelaseks. Sest mulle on hädasti ordenit vaja.


PPPS. 1. oktoobrist palgatakse raamatupidajaid ja tapjamadusid. Oma sooviavaldused saata ronald86(at)ut.ee

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Niipaljusid inimesi on KaPo asunud jälgima:

Ticket broker Yankees tickets