Dilemmad, deliirium ja 77 LATi.

"Nii, kes teab mis on asimuut?"

Monday, May 04, 2009

Colepahandus

Kui René Goscinny ja Albert Uderzo oleksid Asterixi joonistamise ajal Sandrit tundnud, oleks Lyrix koomuskites praegu hoopis teist nägu. Tegelikult oleks ka kalakaupmees Crevetix arvatavasti tema nägu. Ja kaupmehe naine kah.

Volber läks nagu minema pidi - alustad kolmapäeval ja korraga ongi laupäev ja sa kõigud mööda linna ja pole absoluutselt oma kainuses kindel, sest su kõrval olev isik eritab alkoholismi aurat. Selle eest sai volbri ajal paar väga head tantsu tantsitud.
Sealjuures tuli minuni püha taipamine, et järeleandmine on osa sellest samast alandlikkusest, mida ma hooti ikka taga ajan. Sest ei tahaks ka selline võitja olla:



Ahjaa, minust on saamas Illusiooni püsikunde. Peaks klubikaardi tegema, et Tilleoorumi tsentuurio telgis tihedamalt istuda.
Mulle meeldis Allani momentaalsest eluväsimusest tingitud kommentaar teemadel, et kui meremehed sajandeid tagasi jätsid tühjadele saartele 2 siga või 2 lammast, et hiljem tagasitulles oleks nn. lihasaar, siis millal on oodata Jumalat ketšupipudeliga?

HU? kontsert Tartus oli ülikõva. Pealegi 2 Sigridit. Üks ilusam kui teine! Mmmm...

Häid Neologisme:
ABILF - Alter boy I'd like to fondle
iraqify - to occupy indefinitely
queueer - the line to get gay married

1 Comments:

At 10:15 pm , Blogger Merle said...

üks veel:
girl - guy in real life

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Niipaljusid inimesi on KaPo asunud jälgima:

Ticket broker Yankees tickets