Dilemmad, deliirium ja 77 LATi.

"Nii, kes teab mis on asimuut?"

Sunday, April 26, 2009

Raplast Tartusse - 6,5 h ja 7 autot

Ronald, sinu andmed Lady GaGa kohta pärinevad väga kahtlastest kohtadest. Sellist jama võib lugeda aadressil starrtrash.blogspot.com, mis ei kõla just eriti usaldusväärse allikana jutustamaks, mis kellegi püksis on. Sinna postitatavad uudiseid võib võrrelda meie ajateenistusega, kui jalutasime kasarmus ja mainisime mokaotsast mõnedele, et öösel tuleb ööhäire ja siis paari tunni pärast nautisime enda tekitatud paanikat, mis väljendus selles, et sõdurid pakkisid kotte ja lubasid saabastes magada. Nii et ei ole mõtet siin alusetuid kuulujutte levitada.

Miks ma sel teemal sõna võtan? Aga sellepärast, et mulle täitsa meeldib Lady GaGa muusika ja tema staari-olemus, seega leian, et pean kahtluse alla seadma alusetud kuulujutud, et keegi lihtsameelne neid edasi ei levitaks.

Kuna ma pole siia ammu erinevatel põhjustel midagi kirjutanud , siis kirjutan natuke hääletamisest. Käisin eile/täna Raplas oma tädi külastamas ja kuna majandusuurutis rõhub mu õlgu, nagu maakera Atlase omi, ei tulnud meie ülehinnatud ühistranspordi kasutamine kõne allagi. Seega tuli kasutada pöidlaküüti. Üldiselt läks kõik hästi, sest ilm oli hea ja jõudsin sihtkohta ja tagasi. Aga siiski huvitab mind, miks suure tühja autoga inimesed ei saa tudengit endaga natuke maad kaasa vedada?

Vanal ajal olidi ikka hea meelega kellegagi teed jagama, sest nii läks aeg vesteldes kiiremini, aga tänapäeval on lood teisiti... Ja tuleb tunnistada, et pooled möödasõitjad olid naised, kellel väidetavalt kõrgem empaatiavõime olema peaks, nagu eravestlustest meenub...

Väga inetu igatahes, kallid kaaskodanikud. Seega panen Teile siia hoiatuseks ühe pildi:

3 Comments:

At 11:22 pm , Blogger irvikkass said...

On või pole...muusika ja lavaimago meeldivust ei tohiks see mõjutada. või saan ma ikkagi asjadest valesti aru..

 
At 2:07 pm , Blogger Sandra Falke said...

kas ma seda pilti mitte teie võluva kirjandusliku väärtsaidi ridadel figureerimas ei ole näinud?

aiaiai.

 
At 5:53 pm , Blogger Sander said...

võimalik, aga nüüd haakub see pilt ka teemaga ja ma tõesti vist nägin nende üksi sõitjate kõrval ühte ebamäärast kitsaste vuntsidega kuju...

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Niipaljusid inimesi on KaPo asunud jälgima:

Ticket broker Yankees tickets