Dilemmad, deliirium ja 77 LATi.

"Nii, kes teab mis on asimuut?"

Friday, November 02, 2007

You know who is Adolf? Jaa? Jaa?

Kolmapäeva õhtu. Algas eriliselt, lõppes nigu alati. Otsustasime siis Sandriga, et Patukahetsuspäeva ning Halloweeni tõttu ei saa lasta mööda võinalust kostümeeritult juua. Nii sündisidki märgatava finantsilise väljamineku tulemusel Vlad ja Ignatius.
Plaan oli švejkilik - käia läbi nii palju pubisid kui jõuab, võttes igas ühes minimaalselt 1 õlle. Tegelikult, nagu ikka, jõudsime ainult Krooksu, Zavoodi ja Poolde Kuude, kus kõik pidevalt granaadihirmus ringi vaatasid.
Meiega liitus kostümeeritult veel (pärast sunnimeetmete rakendamist loomulikult) Tom, kes oli Aleksius II-ks maskeerunud salaagent ning ilma kostüümideta (mida sai suurte pingutuste tulemusel natuke parandatud) ka Leelo ja Madli.
Nagu alati, kui me Vladiga pubiõhtuid teeme oma 400 aastase eksistentsi jooksul, algab asi ikka ainult meie kahega ja vaidlusega kumb esimesed õlled ostab. Kui õhtu aga käima on läinud, on laud kogu aeg õlut täis, puudust tunda pole vaja ja rahvast aina vajub juurde.
Mingi aeg lendasid Zavvi 4 nunna sisse. Toimus vihane lauajalgpalli turniir. Mina ja minu nunn kaotasime :-(
Varsti peaks Mardipäev tulema...

PS. Ka Bääne oli meiega õhtul koos ja kui ta hommikul tööle jõudis, pidime aknad lahti tegema :-)

PPS. Kuulutan välja oma uuele autole nimepanemiskonkursi. Auhinnaks kann õlut. Konkursi kohtunikeks on minu iroonia, sarkasm ja temperament. Ilumeelt ei saadud kätte.

PPPS. Tegelt pidi Vlad siia midagi tähtsat kirjutama, aga mina küll ei mäleta, mis see olla oleks võinud.


Ahjaa, tsentraalnali:


0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Niipaljusid inimesi on KaPo asunud jälgima:

Ticket broker Yankees tickets