Dilemmad, deliirium ja 77 LATi.

"Nii, kes teab mis on asimuut?"

Monday, August 31, 2009

Hapukurgihooaeg alaku!

Ma pole juba nädal aega purjus olnud ja käitun sellest tingituna imelikult. Eile nägin voodis ämblikku ja nipsutasin ta sõrmedega nurka, mille peale ta oma kaheksa koiba üles tõstis. Viskasin oimetu ämbliku aknast välja, kuid viie minuti pärast hakkas mul tast nii kahju, et otsisin ta telefoni valgusega väljast üles ja tõin tuppa. Puhusin talle peale niikaua, kuni ta liigutama hakkas ja lasin siis maja peale lahti. Minuga pole varem midagi sellist juhtunud, aga üritan enam mitte nii kaua järjest kaine olla...


Vahepeal tegime ronaldiga dessandi pealinna, mis sisaldas palju õlut ja rattaga pikali kukkumist, nii et iPodi kõrvaklapid enam ei tööta. Võtsime peale kõik hääletajad, kellest pooled olid 50ndates kodanikud. Masu muudab ka hääletajate seltskonna kirjuks.


Mõned nädalad tagasi kakeldi Krooksu ees. Keegi löödi nii pikali, et rahakott lendas taskust välja. Minus tärkas õiglustunne (ja võibolla ka soov kaklusest osa võtta juhul, kui see pole privaat-tüli) ja läksin välja asja uurima. Võitjapool süüdistas kõiges mingit kollase pusaga tüüpi, kes oli mölisema hakanud ja pakkus mulle rummi.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Niipaljusid inimesi on KaPo asunud jälgima:

Ticket broker Yankees tickets