Dilemmad, deliirium ja 77 LATi.

"Nii, kes teab mis on asimuut?"

Thursday, August 06, 2009

Number viiega tüüp on eriti munn

Augustima kuu viiendal päeval meenus Ronaldile ja Leelole (Sirel otsustas pärast trenni kainelt koju minna), et Švejk käis kunagi läbi Prahas u. 33 pubi ja tegi igas ühes minimaalsemalt 3 õlut. Selline võimas käik oli ka meil vaja ette võtta.
Koostasime lahingplaani kõigi tartu pubide/restoranidega, kus on vaateaknad (sest inimene on ikkagi üsna edev loom) ja asusime tegema igas ühes minimaalsemalt ühte õlut.
Algul oli plaan ka teenindusele hinded anda ja need siis lasta postimehel avaldada, aga õnneks/õnnetuseks läks see idee kiirelt kuradile, sest umbes seitsmenda pubi teenindust ma enam ei mäleta.
Sireli leidsime uuesti krooksust, kus ta täiesti kainelt oli ennast täis joonud.
Aga minul valutab nüüd parem jalg, vasaku käe küünarnukk ja parema käe nukid, sest olin väidetavalt krooksu ees baarmäniga sparrinud.

Teenindusest: Mokas polnudki teenindust, Istanbuli ettekandja jälgis ainult Leelot ja ainult altpoolt kaela, Place'i neiu andis kahe hinnaga kolm ilusa naeratuse peale ja Volgast lubati med välja visata.



"Oled oma isa habet häbistanud!" teatas Sander mulle juuli lõpus. Ja paljuski oli tal õigus, sest käisin vabaõhuzavoodis elik Viljandi Folgil ära. Muidugi nii heade sõpradega nagu Ott, Liisa ja Kitt on isegi hipilas käik meeldiv, sest kui sind söödetakse, joodetakse ja ka kontserditele viiakse (regilaulutuba ei maini me kunagi!), siis muutuvad ka ülejäänud, üldiselt tüütud inimesed, talutavateks.

PS. Odee.com avaldas maailma kümme kõige mehisemat nime. Max Fightmaster ja Batman bin Suparman on küll mehisemad kui Ronald, aga mina muudan oma nime ikkagi Sultan McDoom'iks.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Niipaljusid inimesi on KaPo asunud jälgima:

Ticket broker Yankees tickets