Dilemmad, deliirium ja 77 LATi.

"Nii, kes teab mis on asimuut?"

Friday, December 12, 2008

See juhtus

Ühesõnaga. Sander on tagasi eestis. Kahjuks. Rahakotile oleks palju rentaablim, kui tõbras oleks oma riisiriiki jäänudki. Aga meh. Kui te teda näete, kutsuge ta riisi või nuudleid sööma ja vaadake kuidas ta reageerib.

Tora Bora lõbustuspark.

Filmirant. Spurlocki (see tüüp, kes supersize me tegi) uus film "Where in the World is Osama bin Laden?" on suurepäraselt tehtud. Kuivõrd filmi sihtgrupiks on kitsama silmaringiga kodanikud, siis nii filmi eesmärk kui teostus on igati kiitust väärt. Pluss huumori väärtus on 5+.

Kathryn Bigelow "Hurt Locker" on viimase 20 aasta parim sõjafilm. Ei mingit paatoslikku "we must save Ryan's Privates, cause the president so gives a shit about a single soldier" ega puhttauniklikku debiilsust, mis olid Juudisõbra Gibsoni "We were Soldiers" ja Nikolas Puuri "Windtalkers". Lihtsalt sõja rutiin, ohtlikkus ja tavamured. Ja see kõik esitatud usutavalt, põnevalt ning humoorikalt. Soovitan väga soojalt. Ainukesed sõjaflickid (mida ma näinud olen), mis tast vast üle on, võiksid olla Coppola "Apocalypse Now!", Kubricku "Full Metal Jacket" ja Stone'i "Platoon".
Aga samas, maitse asi, eksju.

Bernard: You know what you are? You're a beard with an idiot hanging off it.

Manny! Wine! Bring now must more you!

Ja nüüd Green Christmasile (kuhu ma lähen tasuta loomulikult) ja siis veini jooma.


"Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!"

Teie,
Johnny Cage

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Niipaljusid inimesi on KaPo asunud jälgima:

Ticket broker Yankees tickets