Dilemmad, deliirium ja 77 LATi.

"Nii, kes teab mis on asimuut?"

Sunday, December 14, 2008

Wünfe

Durkheim väidab, et kuritegevus on iga ühiskonna normaalne osa. Deviantsus kuritegevusse säilib alati, vahet pole kuidas ühiskonda muudetakse või kuritegevust ümber defineeritakse. Seda väidet laiendades leian, et ka kõik meiesugused (ka teiesugused muide) on ühiskonna lootusetu ja loomulik osa. Niisiis olge te egoistid, anarhistid, halva riietumisstiiliga inimesed või kainurid, isegi ennast muutes jääb ühiskonda ikka teiesuguseid. Mis muidugi ei tähenda, et personaalse täiustumiseni ei tasuks püüelda. See on lihtsalt ühiskondlikust vaatevinklist kasutu. Head päeva jätku!

Green Christmas oli... nii ja naa. Kahe päeva peale 3 head bändi on ikka natuke... nigel.

Lacuna Coililt ootasin head live'i ja selle ma ka sain. See nahaalne flowerpower, mis solist esinemisse lülitab, andis kõigile teistele bändidele selgelt silmad ette. Nii kaasahaaravat lavashõud nägin viimati Atrocityl. Ainuke viga on, et kõik nende laulud kõlavad täpselt ühte moodi.

Mõnus üllatus oli, et HU? (Sigrid, aeee!) on laivis hea. Inimesed teavad, mis teevad ning teevad seda hästi. Lava ees hüppasid ja kargasid kolm noormeest. Mina, Sander ja DK. Viimast peab selle eest muidugi kiitma, tegemist polegi lootusetu karvikuga :-)

Parim üllataja oli aga Waltari. Peale selle, et nende repertuaar on väga mitmekesine ning mõnus, naelutas mu pilgu lavale laulja, kes näeb välja nagu Iron Maideni Eddie ja Alice Cooperi illegitimate laps.

Ülejäänud bändid oleks võinud samahästi ära jääda. Metsatöll pole vist viimase 10 aastaga kuhugi poole arenenud. 20 aasta pärast saame nende uuelt albumilt kuulda lugusid "Hundi laev", "Hundi kaev", "Raua pantimine" ja "Võitleme majandussurutisega". Ja kõigil huntidel on ikka veel hambavalu. OOOOOOOOOO!

Mingi tauniku Rakvere supermarketi kahel pool oli tasuta hõõgveini degusteerimine. Me suutsime Sandriga päris mitu ringi peale teha enne, kui meid ära aeti.

Viimaks, siis kui ma presidendiks saan, annan välja seadluse, mis teatud kehamassiindeksist alates ei luba naisterahvastel kanda võrksukki. No tõsiselt inimesed, palun! Et õige indeks leida, loon komisjoni, kuhu kuuluvad Kaardilugeja Sander-Siimet ja kõmupiltnik Olev, kes töötab mingi tauni Rapla ajalehe jaoks.

Huvitav oli kuulata, kuidas Rakvere rahvas hõiskas, kui hakati Depressiivseid Eesti Väikelinnu mängima. Kindlasti olid mõlemad Rakvere vaatamisväärsused solvunud.

"Five peanuts were walking down die Strasse. One of them was a salted... peanut. Ha ha!"

8 Comments:

At 3:52 pm , Blogger Sander said...

siinkohal tuleb mainida, et mul õnnestus griinil omandada lacuna coili mediaator :-)

 
At 6:01 pm , Anonymous Anonymous said...

Ega sa juhuslikult Callistot laivis ei kuulnud? Kas oli tõesti jama? Ise oleks just neid kaema läinud.

 
At 3:27 pm , Blogger Ronald said...

Callisto on hea, aga kahjuks mitte laivis. Nende muusika on piisavalt veniv ja psühh, et neid laval vaadates jääd lihtsalt magama.

 
At 9:58 pm , Anonymous Anonymous said...

kas lacuna senzafinet ka tegi? ^^

 
At 11:27 pm , Blogger Ronald said...

tegi.

 
At 1:11 pm , Anonymous Anonymous said...

Scorre lento il mio tempo
Che scivola sul velo della mia pelle nuda
Se oltrepassassi il confine che mi hai dato
Forse io non sarei qui

Da adesso ormai che senso ha
Cercare di abbracciare un passato piu puro
Guardando avanti rischierò
Ma riesco a rispondere ai miei perchè

Tutto ciò che sarai
Era già stato scritto
Se davvero esiste
Questo dio ha fallito

Ogni parola pronunciata
Sarà lo specchio del tuo dolore
Riflette la colpa
Alimenta l'odio...



lihtsalt liiga ilus ^^

 
At 6:48 pm , Blogger Ronald said...

siinkohal tuleb mainida, et sander andis oma lacuna coili medika purjus peaga undergroundis lakkekleepimiseks. Hah!

 
At 11:20 pm , Blogger Sander said...

täpsustan, seinale ja see on sensatsioon selles mõttes, et sinna hakkab veel igasuguseid medikaid tekkima. easy come, easy go...

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Niipaljusid inimesi on KaPo asunud jälgima:

Ticket broker Yankees tickets