Dilemmad, deliirium ja 77 LATi.

"Nii, kes teab mis on asimuut?"

Sunday, June 13, 2010

Oli kavatsus heita kõrvale silmakirjalikkuse mask

John le Carré kirjutab, et pole suuremat salaluureoperatsiooni, mis ei võiks kiiresti muutuda farsiks. Parafraseeriks seda - pole väiksematki sõjalist operatsiooni, mis ei võiks kiiresti muutuda farsiks.

Toon ka näite. Umbisikuliselt muidugi. Umbisikuliselt läksime taliibe varitsema. Liikusime ilusti öösel välja ning peitsime ennast põhjalikult ära. Ja passisime pikalt kraavis ja jälgisime ala, et paharette tabada. Ja siis hakkas hommik tulema. Ning korraga pakkus kohalik poisike maskeerunud snaipritele kurki.

Üldiselt ilmnes, et kui tagasi Eestisse jõuan, pean oma mütsi ära sööma. Otsin inspiratsiooni Kiilikeselt.

Meie toa uusim liige ja kõige pädevam pioneer. Kahjuks enam vähem kohe peale pildi tegemist ta deserteerus Wahidi jõkke.


Siin on tõestus, et enne kui Kivitahveldis (vt. Asterix ja Kleopatra) asus Egiptuses Kleopatra teenistusse, tegi ta mõned projektid ka Afganistani ülikutele.



Ja lõpuks ka pilt alandlikust autorist, äsjaavastatud lõhkeainekogusega.



Tervitusi kõigile lõunamaalt.

3 Comments:

At 5:53 pm , Anonymous Anonymous said...

Tere Ronts! Imelik et Sul seal nõnna palju lõugu lastakse laksutada, aga igal-juhul on huvitav lugemisvara, kui vaid saaksid aega veidi rohkem kohaliku olustiku kirjeldamiseks! AS

 
At 10:56 pm , Blogger Isa Pjotr said...

Karmid vennad nagu need kõrbepojad on, siis kas neis kanistrites ei või kardetud lõhkeaine asemel olla mõni kohalik kangem puskar? Järsku konfiskeerite seal ausat kaamelisõnniku-samakat?

 
At 11:32 pm , Blogger Mathis said...

Minu maja on ka for real Edifis'i poolt projekteeritud.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Niipaljusid inimesi on KaPo asunud jälgima:

Ticket broker Yankees tickets